8.05.2014 г.

Япония

    Беше време за фокусиране върху важните неща. Но как да намериш правилния фокус, когато си свикнал да се разкъсваш между хиляди неща, дейности, хора.



В същото време най-хубавият интервал от годината приближаваше - плаващият празник на възможно най-дългата последователност от почивни дни чукаше на вратата. Отчаянието се прокрадваше с всеки изминал ден без никакви впечатляващи оферти за предстоящите дълги почти три седмици, докато десетина дни преди Разпети Петък не я видяхме - нашата мечта - стояща срамежливо и на разумни цени предвид близостта във времето. Мястото, където фокусирането и концентрацията са от най-високо ниво и дори и пеленачетата ги владеят. Япония.



Как се организира 17-дневно пътуване за под седмица? Към тренировките по фокус и концентрация се добавят няколко безсънни вечери, няколко бързи резервации по интернет, шеметно запазване на места за спане, защото не само че късно се сещаме, но и уцелваме сезона на цъфтящите дървета!
Четене, гледане, питане - и нещата изглежда започват да минават под контрол. Забавно е през цялото време, чудно как хората дават пари на агенции да им вършат готината работа и да ги ощетяват как ли не...
Вече преобладава вълнението от посещението на страната на изгряващото слънце и цъфтящите череши!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирайте на воля!